Bemutatkozás

Molnárné Kulcsár Kata, mesterfodrász, Frufru Szalon, Gödöllő, fodrász, szalon, hajfestés, hajvágás, melír, manikűr, pedikűr, hajvizsgálat, fejbőrprobléma, mesterfodrász

Molnárné Kulcsár Kata

mesterfodrász, a Frufru Szalon tulajdonosa

Mesterfodrász

Molnárné Kulcsár Katalin vagyok a Frufru Szalon vezetője.

1975-ben Budapesten végeztem el a fodrász iskolát., 1978-ban pedig sikeres mestervizsgát tettem. 

Kislány koromban határoztam el, hogy fodrász leszek, bár tanáraim megpróbáltak lebeszélni, mivel elég jó tanuló voltam. Erős elhatározással, kitartással sikerült azonban sikerült megvalósítani az álmaimat.

Szerencsésnek mondhatom magam, hogy ezt a csodálatos szakmát választottam, ami napi sikerélményt biztosít számomra, látva a vendégek örömét, és mosolygós arcát egy-egy szép frizura elkészítésénél. Jó érzés látni, amikor a vendég elégedetten, magabiztosan áll fel a székemből.
Szeretem a modern formákat, de a klasszikus sem áll távol tőlem. Kortól és stílustól függetlenül mindenki számára igyekszem megvalósítani az alkalomnak, hangulatnak megfelelő frizurát legyen az egyenes, göndör, hullámos, rövid, hosszú, stb…

Sok éves szakmai tapasztalat áll mögöttem, sok-sok képzés, szakmai oktatás. Fiatal fodrászként a versenyzést is kipróbáltam, önképző körbe jártam, ahol a fodrászat akkori és mostani nagyjaival együtt dolgoztunk, alkottunk szabad estéinken Tárnoki Laci bácsi vezetésével Hajas Lászlóval, Szécsényi Istvánnal, Kökény Ferenccel, és még sorolhatnám. Bemutatókat is tartottunk az akkori élenjáró fodrász iparosokkal. Tárnoki László, Papasz Vaszil készítettek a versenyekre, sokat tanultam tőlük. Mindig nagyon fontosnak tartottam a szakmai tudásom fejlesztését, az új divat trendek követését.

1996-ban megvalósult az álmom, saját üzletem Frufru Szalon néven indult. Azóta is, immár 27 éve működik az üzlet. Az üzlet nyitásában sokat segített a Rising cég, franchise üzletként kezdtem el a munkát. A cég által találkoztam a Trichológiával (hajgyógyászattal), a hozzá kapcsolódó képzést az elsők között végeztem el 1991-ben, Formentini olasz professzor oktatásain. Azóta is foglalkozom mikroszkópos haj és fejbőr vizsgálattal, a komolyabb haj és fejbőr problémák segítségére, legyen az hajhullás, korpásodás, zsírosodás, száraz haj és fejbőr. Ez a tudás sok segítséget adott a L’Oréal Kerastase elméleti versenyein, ahol kiváló eredményeket értem el.

Sok tanulót és kezdő szakembert tanítottam és segítettem az önálló munkára és a szakma szeretetére. Vizsgáztattam a szakmunkás vizsgákon, és készítettem fel mestervizsgára készülőket Pest megye több szakmunkás iskolájában.

A Loreal magyarországi megjelenése óta dolgozom a céggel, melyhez elsők között csatlakoztam. Magaménak érzem a szellemiségét, a nőies, laza, elegáns megjelenést, természetességet, szép színárnyalatokat, formákat. Ötvözve a klasszikus formát, a francia sikkel. Minden évben részt veszek a L’Oréal Professionnel Akadémia képzésein, ahol követni tudom az új trendeket, technikai és technológiai újdonságokat, a fodrász anyagok változását, fejlődését, hogy tudatosan és magabiztosan alkalmazzam őket. Alkalmam volt szinte az összes Business Fórumon részt venni, amelyet külföldön rendeztek.

Amit várhatsz tőlem, a maximális odafigyelés, precizitás, kiváló alapanyagok, környezetbarát technológia, ammónia és PPD mentes termékek. Kedvességgel, igényes és barátságos, családias környezetben várlak. A gyermekek számára játékok, könyvek találhatók a szalonban a szépítés időszakára.

Tovább a szolgáltatásokra

Minőség, precizitás és kreatív szakértelem. Ha többre vágysz egy egyszerű fodrászatnál, és hajad szépsége mellett az egészsége is fontos, akkor foglalj időpontot hozzánk még ma, és légy sikeres és magabiztos a frizurád által.

Szeretettel várunk Gödöllőn, a Frufru szalonban.

Hajvágás, hajfestés, melír, alkalmi frizura, manikűr, pedikűr, hajvizsgálat, Molnárné Kulcsár Kata, mesterfodrász, Frufru szalon, Gödöllő, fodrász, szalon